Kedves Barátok, Tanítványok!
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Tihanyi Tamás tanító és gyógyító eltávozott közülünk.
A tanfolyamok a továbbiakban nem kerülnek megtartásra, az átutalt összegek maradéktalanul visszatérítésre kerülnek.Csontkovács kezelés 26 év tapasztalattal

CSONTKOVÁCS KEZELÉS

Kedvezményesen most csak 8 000 Ft!!!

Tihanyi Tamás gyakorló népi csontkovács és oktató
LÁGY, NÉPI CSONTKOVÁCSOLÁS

26 év tapasztalatom van a népi lágy csontkovács (kiropraktika-manuálterápia) kezelésben, ez alatt az idő alatt nagyon sok páciensem volt. A pácienseim nagy része elmondhatja, hogy a kezelések óta szinte fájdalom mentesen él.


VIDEÓ A NÉPI, LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS KEZELÉSBŐL:

 

 

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON! +36-30-367-5654

Ha szeretne többet megtudni a kezelésről, hívjon bátran, visszahívom!


A következőkből áll a népi, lágy csontkovács kezelés nálam:

  1. Leveszem az ízületekről – különösen a gerincről – a gyulladást, fájdalmat.
  2. Utána jön a lágy, népi kimozgatás, a testsúly és az alkat figyelembe vételével, ez ugyanis meghatározza a kimozgatás erejét. Nagyon fontos szempont, hogy van-e csontsűrűségi probléma (csontritkulás).
  3. Igény szerint a kezelés részét képezi a Denevérpad, Köpölyözés és Fül pontok kezelése mágnes golyókkal. (a fájó részek akupunturás kezelése és fájdalom csökkentésére szolgál.)

A lágy, népi csontkovácsolás során mindig olyan mozdulatokat kell létrehozni, ami a páciensnek a legoptimálisabb a jó állapot eléréséhez! Plusz, amit még a kezelés során alkalmazok:

  1. A fájó, gyulladt részek energetizálása bioenergetikával, hogy a gyulladásokat csökkentsük.
  2. Fülpontok kezelése mágnesgolyókkal. /Ilyen irányú végzettségem is van, amit tanítok is./

A fülünkön testünk minden akupunktúrás pontja rajta van, így a gerinccel kapcsolatosak is. A népi lágy csontkovácsolás mindenféle ízületi és gerinc problémára nagyon hatékony! Mire jó a csontkovácsolás? Az emberek többségének van vagy már volt gerinc, illetve reumatikus jellegű problémája, fájdalma. Ezen problémák oka lehet sérülés, túlterhelés vagy akár hirtelen rossz mozdulat is, azonban gyakran a stressz is az okok között lehet. Ebben az esetben a fájdalom mellett kialakulhat egyfajta mozgáskorlátozottság is, és ha ezek a problémák folyamatosan fennállnak, akkor az izomfeszültségből idővel tartós izommerevség alakulhat ki, ami korlátozza az ízületek szabad mozgását. Ezt az állapotot ízületi beszűkülésnek nevezzük. Miben más a lágy csontkovácsolás? Az alapvető különbség a kiropraktikától az, hogy bioenergiát is alkalmaz. Speciális masszázzsal fellazítja az ízület körüli izmokat, lehetővé téve ezzel a fájdalommentes és biztonságos alkalmazást. Nem erőből teszi a helyére a csontokat, hanem megfelelő, speciális fogással lehetőséget ad az ízületnek, hogy a csontok visszakerüljenek a helyükre.

 

Tihanyi Tamás csontkovács kezelés

A kezelés után olyan érzése van a páciensnek, mintha beolajozták volna az ízületeit, sokkal könnyebb a mozgás. Gerincbántalmak kezelésénél a gyógyulási folyamat jelentősen lerövidül. Nagyon hatásos gerincsérv, gerincferdülés kialakulásának megelőzésére is. 

A kezelés nem alkalmazható előrehaladott csontritkulás, előrehaladott köldök illetve lágyéksérv esetén, valamint fertőző megbetegedés esetén.


TIHANYI TAMÁS TANULÓI KÖZÖTT


A csontkovács kezelés ára:

Kedvezményesen: 8 000 Ft/alkalom

 

Telefon: +36-303675654
Ingyenes egészségmegőrző tippek
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.
Kérem, hogy lehetőség szerint mellőzze a freemail-es e-mail címet, mert ebben az esetben nem biztos, hogy megkapja válaszunkat vagy hírlevelünket.

Like-old Facebook oldalamat!