Kedves Barátok, Tanítványok!
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Tihanyi Tamás tanító és gyógyító eltávozott közülünk.
A tanfolyamok a továbbiakban nem kerülnek megtartásra, az átutalt összegek maradéktalanul visszatérítésre kerülnek.Depresszió- és Stressz Kezelése

az okok megszüntetésével


ok esetben alul működik az idegrendszer és ez állandó fáradtsággal jár. De van olyan eset is, amikor az idegrendszer épp, hogy túlműködik, ami állandó feszültséggel és idegeskedéssel jár, szívritmus problémákkal és alvási nehézségekkel együtt.


Sellye János világhírűvé vált a stressz kutatások terén. Állatkísérletei során láthatóvá vált, hogy a stressz idegrendszeri és egyéb más problémákat hoz létre a testben. A depresszió kezelést is ebből az irányból kell megközelíteni, nem a mellékhatásokkal járó gyógyszeres kezeléssel.


Depresszió és stressz kezelése alternatív módszerekkel

 

24 éve foglalkozom  spiritisztaként, természetgyógyászként depresszió, stressz kezeléssel rendkívül eredményesen. Mint mindent, a depressziót is az ok megszüntetésével kell kezelni.

Alternatív módszerek alkalmazásával a stressz, csökkenhet, megszűnhet. És ez a kiinduló pont, mert ez a legfontosabb. A stresszt, idegeskedést felválthatja a nyugalom, boldogság.

 

Egy kezelés ára 10.000,-Ft

 

Várom Önt, szabaduljon meg a depressziótól!

Tihanyi Tamás

 

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON! +36-30-367-5654

Ha szeretne többet megtudni a kezelésről, hívjon bátran, visszahívom!


Fontos! A kezelés az orvosi kezelést nem helyettesíti. Ez a kezelés egy lehetőség a sok közül, nem mindenkire hat egyformán.

Telefon: +36-303675654
Ingyenes egészségmegőrző tippek
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.
Kérem, hogy lehetőség szerint mellőzze a freemail-es e-mail címet, mert ebben az esetben nem biztos, hogy megkapja válaszunkat vagy hírlevelünket.

Like-old Facebook oldalamat!