Kedves Barátok, Tanítványok!
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Tihanyi Tamás tanító és gyógyító eltávozott közülünk.
A tanfolyamok a továbbiakban nem kerülnek megtartásra, az átutalt összegek maradéktalanul visszatérítésre kerülnek.Pánikbetegség kezelése

PÁNIKBETEGSÉG

Pánik tünetek kezelése ok megszüntetéssel
 

Napjaink nagyon gyakori problémája a pánik, úgymond a "bepánikolás". Pl. félünk kimenni az utcára, félünk a tömegben, félünk a tömegközlekedési eszközön, félünk a magasban stb. Mindezek a stressz következményei.

Sellye János magyar szármású Nobel-díjas író, a stressz kutatásának kiemelkedő alakja volt, 39 könyvet írt. Patkányokon végzett kísérletei alapján megállapította, hogy a stressz lelki (idegrendszeri) és fizikai problémákat okozhat, így pl. pánik tüneteket is.

A stressz már akár fogantatáskor is belénk kerülhet.

Az orvosok által pánikbetegség kezelésére alkalmazott gyógyszerek gyakran borzalmas mellékhatásokkal járnak. Én mint Spiritiszta, Természetgyógyász, saját módszereimnek köszönhetően lehetőség nyílik a stressz kivételére és egyéb kezeléssel a problémák megoldására.

Az egyik legnagyobb gond a szellemek jelenléte a testen vagy testen belül. Az a nagyobb probléma, ha testen belül is van, mert megpróbálhatja kiszorítani a saját szellemünket. Ennek a megoldására is van lehetőség. Közel 20 éve foglalkozom ilyen problémákkal.


Várom Önöket: Tihanyi Tamás
Ezoterikus tudományok doktora, mestere

 

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON! +36-30-367-5654

Ha szeretne többet megtudni a kezelésről, hívjon bátran, visszahívom!

 

Fontos! A kezelések nem helyettesítik az orvosi kezelést. Egy lehetőséget kínálok a sok közül, ami nem mindenkire hat egyformán.

Telefon: +36-303675654
Ingyenes egészségmegőrző tippek
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.
Kérem, hogy lehetőség szerint mellőzze a freemail-es e-mail címet, mert ebben az esetben nem biztos, hogy megkapja válaszunkat vagy hírlevelünket.

Like-old Facebook oldalamat!