Kedves Barátok, Tanítványok!
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Tihanyi Tamás tanító és gyógyító eltávozott közülünk.
A tanfolyamok a továbbiakban nem kerülnek megtartásra, az átutalt összegek maradéktalanul visszatérítésre kerülnek.Kicsoda Tihanyi Tamás?

TIHANYI TAMÁS SPIRITISZTA, LÁGY, NÉPI CSONTKOVÁCS MESTER

 

Tihanyi TamásCélom az emberek testi-lelki-szellemi harmóniájának elősegítése. Ennek szellemében segítek az emberek fizikai közérzet javításában.

Természetgyógyász,  Csontkovács mester és tanár, Stressz szakértő, Párkapcsolati coach vagyok.


A tudományok egymást kiegészítve képesek a leghatékonyabban segíteni az egészség megőrzését és testi-lelki egyensúly megtartását.


26 éve
 foglalkozom emberek kezelésével. Emellett különböző tanfolyamokat – spirituális és masszázs technikákra épülőt – vezetek.

Oktatásaimon az általam kifejlesztett különleges, egyedi, spirituális módszereimet adom át, a jobb közérzet és az egészségmegőrzés érdekében.

 

Nagy örömet okoz, hogy hozzájárulhatok  a hozzám forduló embereknek problémáik megoldásában.


Önismereti
 és személyiségfejlesztő spirituális előadásokat is tartok.

Olyan témákat érintek, hogy: mit okoz a stressz a testben, a tudatalatti hatalma a test felett, illetve, hogy miben különbözik a nő a férfitől, és hogyan kezeljük a társas kapcsolatainkat.


Közel három évtizedig volt élő TV műsorom. Jelenleg hétfőnként 19.30-tól élő Facebook adásban találkozhat velem. Az élő adás megtekintéséhez, kattintson ide: https://www.facebook.com/napegeszseg

Telefon: +36-303675654
Ingyenes egészségmegőrző tippek
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.
Kérem, hogy lehetőség szerint mellőzze a freemail-es e-mail címet, mert ebben az esetben nem biztos, hogy megkapja válaszunkat vagy hírlevelünket.

Like-old Facebook oldalamat!